top of page

Over ons

Isolim Isolatie is gespecialiseerd in het adviseren over en het leveren van isolatie, roofing en toebehoren voor de bouwsector.

Dankzij ons uitgebreid assortiment en onze ruime voorraad kunnen wij steeds voor elke toepassing het meest geschikte product aanbieden aan de scherpste prijzen.

Met meer dan 45 jaar ervaring in de isolatiesector heeft Isolim Isolatie ondertussen een enorme expertise opgebouwd. Een gedreven team van ervaren medewerkers staat steeds voor u ter beschikking voor vakkundig advies. Dankzij onze eigen logistieke dienst met vrachtwagens voorzien van een zelflosser en externe transportpartners leveren wij voor u in heel België.

Vrachtwagen Isolim

Ons verhaal

Isolim Isolatie werd tijdens de energiecrisis in 1977 in het centrum van Tongeren opgericht door Willy Philippeth. Het Limburgs familiebedrijf specialiseerde zich in het leveren van isolatiematerialen voor de bouwsector.

 

Door de toenemende vraag naar isolatie, de  constante groei van het bedrijf en de nood naar meer opslagruimte vestigde Isolim Isolatie zich uiteindelijk in 1989 in een nieuw kantoor met een magazijn gelegen op de Maastrichtersteenweg 467 in Tongeren, net naast afrit 32 aan de E313. 

 

 

In 2012 nam Tim Philippeth, onder toeziend oog van zijn vader het bedrijf over.

 

Sindsdien groeide Isolim Isolatie verder uit tot één van de grootste Belgische verdelers van isolatiematerialen.

 

Vanaf 2016 werden ook nog roofing en bijhorende bitumineuze accessoires aan het gamma toegevoegd.

2.jpg
Naamloos.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
3.jpg

Ons team

Abriso-Jiffy-b.png
IKO roofing.png
FOAMGLAS#RGB.PNG
recticel insulation yellow stroke.png
IKO.png
ROCKWOOL®-LOGO-PRIMARY-RGB.png
Knauf Insulation Logo.png
IKO flexia.png
AF_URSA_CMYK_POS-01.png

Onze merken

bottom of page